Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Algorand (ALGO) Coinbase Duyurusunun Ardından Uçuşa Geçti

Algorand bundan sadece birkaç saat önce gelen Coinbase haberinin ardından hızla değer kazanmaya başladı.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase geçtiğimiz gün Algorand’ı (ALGO) borsaya ekleyeceğini açıkladı. Bu haberin etkilerini piyasa üstünde görmemiz pek uzun sürmedi çünkü ALGO fiyatı bu duyurunun ardından aniden yükselmeye başladı.

Borsaya Eklendi

Geçtiğimiz yılın yaz mevsiminde kurulan Algorand projesi son bir yıl içerisinde büyük bir başarı elde etmeyi başardı. Algorand’ın bir sene içerisinde kayda değer bir kullanıcı kitlesine ulaşmış olması Coinbase’in de gözünden kaçmamış gibi görünüyor.

Coinbase ekibi aslında ALGO’yu geçtiğimiz yılın ağustos ayında Coinbase Pro’ya eklemiş ve orada ALGO işlemlerini başlatmıştı. Coinbase ayrıca geçtiğimiz günlerde de bir duyuru yapıp Coinbase Pro’daki ALGO yatırımcıları için EUR ve GBP paritelerini de açacağını açıkladı.

Şirket ALGO’nun şu ana kadarki performansından memnun olacak ki ALGO’yu Coinbase’in standard sürümüne de ekleme kararı aldı. Coinbase kullanıcıları şu anda borsanın Android ve iOS uygulamalarını da kullanarak ALGO alıp satabiliyorlar.

Fiyata Hemen Yansıdı

Sektörün öncü borsalarından biri olan Coinbase bir kripto parayı listelediği zaman o kripto paranın değeri aniden artabiliyor. Bu durumu şimdi ALGO fiyatında da gördük çünkü ALGO yatırımcıları Coinbase haberini duyduktan sonra hızlıca hareketlenmeye başladılar.

Coingecko gibi kaynaklara baktığımızda ALGO fiyatının ne kadar hızlı yükseldiğini açık bir şekilde görebiliyoruz. Bundan birkaç saat öncesine kadar 0.2668 dolar seviyesine kadar düşen ALGO fiyatı Coinbase duyurusunun ardından 0.378 dolara kadar çıktı ki bu da yüzde 40’lık bir kazanca işaret ediyor.

1 günlük ALGO grafiği
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment