Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Futures: Altkoinlerin Vakti Geldi

Binance Futures ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre son haftalarda görülen yatırımcı trendleri altkoin mevsiminin (altcoin season) geldiğini gösteriyor.

Binance Futures bugün aylık raporunu yayınladı ve borsada son birkaç hafta içerisinde yapılan işlemleri değerlendirdi. Yatırımcıların hangi kripto paralara yöneldiklerini inceleyen Binance Futures görevlileri özellikle Bitcoin ile alternatif kripto paralar (altkoin) arasındaki ilişkiyi incelediler.

Vakit Altkoin Vakti

Bitcoin fiyatı birkaç haftadır 9 bin ile 9 bin 500 dolar aralığında seyrediyor. Fakat altkoinler Bitcoin’inki kadar stabil bir performans sergilemiyorlar. Özellikle Algorand (ALGO), Chainlink (LINK) gibi bazı altkoinlerin son haftalarda ciddi anlamda değer kazandıklarını gördük.

Binance’in vadeli işlem platformu olan Binance Futures tarafından yapılan araştırmaya göre Bitcoin ile altkoinler arasındaki bu değişim yatırımcıları da etkilemeye başladı. Altkoin piyasasının son haftalarda ne kadar hareketli olduğuna değinen Binance Futures ekibi artık daha fazla yatırımcının altkoin kullandığını açıkladı. Altkoin piyasasındaki bu değişimi yorumlayan Binance Futures ekibi “altkoin mevsiminin geldiğini” vurguluyor.

Kaynak: Binance

Binance ekibi tarafından paylaşılan bilgilere göre geçtiğimiz haftalarda platformdaki toplam ticaret hacminin yüzde 61’lik kısmını altkoinlerin oluşturduğu bir dönem oldu ve bu sırada özellikle ADA, LINK ve VET gibi kripto paralar ön plana çıktılar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment