Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Algorand, BitGo ile Anlaştı!

Kripto para firması BitGo, yaptığı açıklama ile son dönemin popüler kripto paralarından birisi olan Algorand ile bir iş birliği yapıldığını açıkladı.

Kripto para sektöründe güvenli depolama ve saklama hizmeti veren firmadan yapılan açıklamada, bundan sonraki süreçte, Algorand’in kripto paralarının da koruma hizmetine alınacağı belirtildi.

Kripto para sektörünün en büyük sorunlarından birisi olarak ifade edilen güvenlik konusunda önemli adımlar atan firma, her geçen gün portföyünü biraz daha genişletiyor.

Zaten birçok otorite de BitGo ve Coinbase Custody gibi hamlelerin, kurumsal yatırımcının kripto para sektörüne duyacağı güveni arttıracağı fikrinde birleşirken, bu tarz haberlerin gelmesi de sevindirici olarak görülüyor.

Bilindiği gibi Algorand, Haziran ayında tam 60 milyon dolarlık bir kripto para satışı yapmış ve ciddi bir yatırım almayı başarmıştı. Bu haber, o dönem hem kripto para sektörünün genelinde, hem de Algorand yatırımcıları arasında büyük bir sevinçle karşılanmıştı.

Firmanın tahmini değerinin ise şu aşamada tam olarak kesin olmamakla birlikte, 24 milyar doları geçtiği ifade ediliyor.

Algorand’in gelecekte de kripto para sektöründe özgül ağırlığını arttırmasına ve daha güçlü bir kripto para olarak görülmesini sağlayacak hamleleri yapmasına devam etmesi bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment