Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reddit’te Favori Kripto Para Hangisi?

Kripto para sektörünün kalbinin attığı mecralardan birisi de ünlü sosyal medya platformu Reddit. Birçok yeni proje, kendini daha iyi tanıtabilmek ve oradaki çok aktif kripto para topluluğuna hitap edebilmek adına, Reddit’teki pazarlama çalışmalarına büyük önem veriyor.

Peki, gerçekten de sayıca son derece fazla ve aktif olan Reddit kripto para topluluğu, en çok hangi koin hakkında konuşuyor? Bu sorunun yanıtı arayan bir firma olan Comparitech, bir araştırma yaptı ve ortaya ilginç sonuçlar çıktı.

Buna göre, Reddit’te Ocak 2017’den bu yana atılan 48 bin farklı gönderi analiz edildi. Comparitech firması, araştırmanın sonuç metninde, bu içeriklerin yüzde 84’ünün pozitif düşünceler içerdiğini ifade ederken, en favori kripto paranın ise ne olduğunu, şu sözlerle açıkladı:

”Eski araştırmalar insanların kripto paralar hakkında genelde negatif yorumlar yaptığını söyler ancak Reddit’de durum pek de öyle değil. Tam tersi, içerikler genelde olumlu anlamda karşımıza çıkıyor. Bu alanda en fazla tartışılan ve üzerine en fazla olumlu içerik girilen kripto para Libra. Libra’nın ardından ise Cardano, Ethereum ve TRON geliyor. Bitcoin hakkında atılan postların ise ortalama yüzde 83’ü olumlu olmuş. En fazla olumsuz dönüş alanlardan birisi ise Tether.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment