Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alt Koin ‘Uzmanı’ Patel, Alt Koinler İçin Ayı Döneminin Bittiğine İşaret Etti!

Bütün kripto para piyasası şu sıralar lider kripto para Bitcoin‘in geçtiğimiz aydan bu yana süren amansız yükselişini izlemekte ve bunun şokunu yaşamakta. Bitcoin değerini ikiye katlarken, BTC‘nin piyasadaki ‘kuzenleri’, BTC’ye kıyasla ciddi anlamda geride kaldı ve birçok alt koin yatırımcısı ‘altlarda ezildi’.

Ancak özellikle alt koinler konusunda yaptığı önemli analizleri ile bilinen Nik Patel, Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderi ile daha önceki 4 alt koin/BTC ayı döngüsünün ortalama %69.7 civarında düşüşe yol açtığını ve mevcut düşüşün %66.5 civarında olduğunu ifade ederek, ayı piyasasının resmen bittiğini ima etti.

Buna ek olarak geçtiğimiz 5 alt koin /BTC boğa döngüsünde ortalama yükselişin %617 olduğuna işaret eden Patel, yükselişin başlaması durumunda inanılmaz bir değer artışının yakalanabileceğine dikkat çekti.

Bütün bunlara rağmen 14 Mayıs tarihinde ani bir ivme yakalayan XRP dışında alt sezonunun başladığını gösteren herhangi bir ‘ciddi’ yükseliş yaşanmadı ve piyasa nispeten yatay seyretmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment