Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alt Koinler Eriyor: Birçoğu 6 Ayın En Düşük Seviyesine Geriledi

Bundan bir süre önce birkaç gün süren bir mini alt boğası dışında, alt koin yatırımcılarının yüzü yaklaşık 2 yıldır hiç gülmüyor desek yeridir. 2017 yılının sonundan bu yana genel manada düşüş trendinde olan altlar bir türlü toparlanmayı başaramazken, birçok alt koin de son altı ayın en düşük seviyesine düşmüş durumda.

Özellikle XRP / USD paritesinde yaşanan düşüş çok dikkat çekici. Coin Desk’te yer alan bir grafiğe göre, XRP, dolara karşı son iki yılın en düşük eviyesinde yer alıyor. Bir dönem 3 dolara kadar çıkan XRP, 24 Eylül civarında ise 0.22 dolara kadar düştü.

Düşüş, sadece XRP ile sınırlı da değil. Geçtiğimiz günlerde de haberini yaptığımız gibi Binance Coin de, 40 dolara kadar çıktığı dönemin ardından şimdilerde 15 dolara kadar geriledi. Ethereum ve Bitcoin Cash gibi kripto paralar da, son 4 ayın en düşük seviyelerine gerilemiş durumda.

Elbette ilk 10 sıradaki koinler bu haldeyken, diğer birçok alt koinin de berbat durumda olduğunu söylemek mümkün. Kripto para sektöründeki alt sezonunun ne zaman olacağının yanı sıra, böyle bir şeyin bir daha olup olmayacağı da büyük merak konusu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment