Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alt Sezonu Başladı mı? 20’den Fazla Alt Koin, 2 Kat Artış Yaşadı

Kripto para piyasalarında tahmin yapması Bitcoin’den daha zorlu bir şey varsa, o da kesinlikle alt koin piyasası. Birçoğunun değeri Bitcoin’e göre şekil alan bu alanda, gerçekten bir istikrar tutturmak ne teknik ne de temel analizle pek mümkün değil.

Birçokları için felaket senaryoları ile geçen ve ciddi yatırım kayıpları yaratan 2018 senesinin ardından, bu yılın geride bıraktığımız ilk üç ayında bazı alt koinlerde gerçekten harika ralliler yaşanıyor. Son olarak bugün Bitcoin’in de müthiş bir atak yapması ile birlikte, hemen herkes için artık bir alt koin rallisi mi geliyor, ya da geldi mi, soruları sorulmaya başlandı.

Gerçekten de bu yıl toplamda 20’den fazla alt koinin değer bazında iki kata varan artışlar yaşaması da, işlerin bir alt boğası için giderek uygun hale geldiğinin de bir kanıtı gibi. Aynı zamanda Bitcoin dominasyonunda son birkaç haftadır yaşanan düşüş de paranın yavaş yavaş alt koinlere aktığını sanki bizlere kanıtlayan bir başka detay olarak dikkat çekiyor.

Gerçekten de Binance Coin, TRX, EOS, MDA, Enjin, OAX, Theta, HOT, KNC ve APPC gibi alt kripto paraların büyük artışlar yaşaması, alt koinler anlamında işlerin oldukça rayına girdiğinin bir göstergesi olarak yorumlanıyor.

Bakalım, bu yaşanan büyük ralliler ile birlikte, Bitcoin fiyatının da moral depolamasıyla alt koinlerde yeni bir ralli görme şansımız olacak mı?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment