Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Analisti Piyasada Sıçrama Bekliyor: İki Memecoin Seçti

Kripto para analistine göre altcoinler, piyasa genelinde görülen düzeltme sonrasında sıçrama yapmaya hazırlanıyor.

Kripto para piyasasının toplam değeri, CoinGecko verilerine göre ay başındaki 2,75 trilyon dolarlık sayıdan 2,38 trilyon dolara geriledi. Flow Horse olarak bilinen analist, piyasadaki trendin tersine dönmesini bekliyor.

Ortalama seviyelerine dönecekler

Flow Horse, “Bitcoin’i bir kenara koyarsak bu altcoinlerden bazıları, ortalama fiyatlarına doğru büyük bir geri dönüş yapacak” dedi.

Analist, henüz bir altcoin sepeti hazırlamadığını ve en azından Temmuz’a kadar piyasaya girmeyi düşünmediğini ekledi.

İki altcoin hakkında konuştu

Flow Horse, dogwifhat (WIF) ve Pepe (PEPE) olmak üzere iki memecoin hakkında konuştu. Dogwifhat’e şüpheyle bakan isim, şunu yazdı:

“Memecoinler ölmedi ama buradaki referans noktası WIF olur mu emin değilim. WIF, Solana’nın kendi rekoruna kıyasla yaşadığı düşüşten daha çok düştü, Bitcoin’in kendi rekoruna kıyasla performansından daha kötü performans gösterdi” dedi.

Analist, yine de, “Duyguları kenara bırakırsak yine de satıcı olmaktansa alıcı olmayı tercih ederim” dedi. CoinGecko verilerine göre WIF, yazım sırasında 2 dolardan işlem görüyor. Flow Horse, dogwifhat fiyatının 1 dolara düşmesinin muhtemel olmadığını düşünüyor.

Resim

Analist, memecoin piyasasında yapılabilecek en doğru tercihin PEPE’den yana olduğunu açıkladı. PEPE fiyatı, son 24 saat içinde %5’ten fazla yükseldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!