Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Henüz O Bölgede Değil: Analist Paniğe Kapılmadan Biriktirin Dedi!

Popüler analist Bitcoin’in gereken bir düzeltme sürecinde olduğunu belirtirken yapılması gereken hamleyi açıkladı.

Popüler on-chain analisti Checkmate, yakın tarihli X paylaşımında Bitcoin analizine yer verdi. Bitcoin’in (BTC) daha fazla düzeltme yaşama riski taşıdığını ve “ağırlaşma” bölgesinin eşiğinde olduğunu belirtti.

Analist ağırlaşma bölgelerinin “çok fazla kişinin çok yüksek bir fiyattan çok fazla coin alması” durumunda oluştuğunu söylerken henüz böyle bir bölgede olmadığımızı kaydetti:

Henüz ‘Ağırlaşmış’ değiliz, ama bu duruma girmek üzereyiz. Düzeltme-konsolidasyon benim temel senaryom ve piyasalar genellikle yükselmeden önce düşmek zorundadır. 18 aylık sürekli yükseliş fiyat hareketinin ardından, birkaç aylık konsolidasyon ve düzeltme dönemi sadece beklenen değil, aynı zamanda gereklidir. Sakın paniğe kapılmayın, ancak bu genellikle kısa vadeli beklentileri yönetmeyi gerektirir. Perspektifinizi koruyun. Mütevazı kalın ve sats biriktirin.

Checkmate, yatırımcıları duygu değişimini işaret edebilecek potansiyel tetikleyici noktalara dikkat etmeleri konusunda uyardı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 61.300 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!