Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Boğası Ne Zaman Başlayacak: QCP Capital Can Alıcı Gelişmeye Odaklandı!

QCP Capital kripto para piyasasının güncel durumuna ilişkin rapor paylaştı.

Kripto para analiz firması QCP Capital, 26 Haziran tarihli paylaşımında kripto para piyasasını inceledi. Devam eden akümülasyonun kırılması için henüz yeterli bir haber akışının ve yatırımcı heyecanının olmadığı vurgulandı.

Buna karşılık önümüzdeki hafta içerisinde işleme açılması beklenen spot Ethereum borsa yatırım fonlarının (ETF), piyasaya can suyu olabileceğine yer verildi.

Bu cuma günü çeyrek sonu opsiyonlarının sona ermesine yaklaşırken, tipik çeyrek sonu hacim satışlarının etkili olmasıyla birlikte opsiyon piyasası oldukça sessizdi. Bugün ETH ETF’lerinin yakında alınıp satılacağını öne süren bazı söylentiler ortaya çıktı.

VanEck güçlü bir sinyal oldu

Yatırım firması VanEck’in kısa süre önce spot Ethereum ETF dosyasına 8-A formunu eklediğini belirten analistler, firmanın aynı formu spot Bitcoin ETF’i için doldurduktan 7 gün sonra onayın geldiğini hatırlattı.

Yine de özellikle temmuz vadeli Ethereum opsiyon piyasasında şu ana kadar pek bir heyecan görülmediği dile getirildi.

Şimdilik konsolidasyonun devam edebileceğini belirten analistler, Ethereum için 3.200 ve 2.800 dolar seviyelerinin en önemli destek fiyatları olduğunu hatırlattı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!