Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’sundan SEC Başkanı’na: “Biden Senin Yüzünden Kaybedecek”

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler’e seslendi.

Ripple CEO’su Garlinghouse, ABD Başkanı Joe Biden’ın bu yılki başkanlık seçimlerini Gary Gensler yüzünden kaybedeceğini söyledi.

Kripto para sektörünü eleştirdi

SEC Başkanı Gensler, New York’taki yatırım etkinliğinde, “(Kripto para) alanı, birkaç yıl öncesine kadar ışık saçanların ya hapiste, ya hapse gitmeyi ya da iade edilmeyi beklediği bir alan” dedi.

Kripto para sektöründe çok fazla yasal uyumsuzluk olduğunu vurgulayan SEC Başkanı, pek çok vatandaşın bundan zarar gördüğünü söyledi.

“Çoktan kovulurdu”

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, “Gary Gensler gerçekten saçmalamış. FTX’i gözünden kaçırmış (hatta Sam Bankman-Fried’a yanaşmış), ABD Adalet Bakanlığı’nın Binance ile ilgili duyurusuna davet edilmemiş bir adam, ‘tüm kripto yöneticileri hapse gidiyor’ diye çamur atıyor” dedi.

Garlinghouse, Gensler hakkında, “Eğer iddia ettiği gibi gerçekten Amerikan halkı için çalışıyor olsa şimdiye çoktan kovulmuştu” dedi. Ripple CEO’su, “Biden’ın bu seçimi kaybetmesinin sebebi Gensler olacak” dedi.

Kripto para seçmenlerinin önemi

Analistler, kripto para sektörüne yönelik izlenen yol haritasının bu yılki ABD başkanlık seçimlerinde büyük rol oynamasını bekliyor.

Milyarder yatırımcı Mark Cuban, başkan adaylarının kripto para politikalarının seçmenlerin tercihlerini etkileyeceğini söyledi. Cuban, “Eğer Joe Biden kaybederse muhtemelen Gary Gensler ve SEC sayesinde olacak” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!