Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Balinaları Asya Haberini Fırsat Bildi, Milyonlarca Dolar Kazandı

Altcoin balinaları, bugün erken saatlerde Güney Kore’den gelen açıklamayı fırsat bildi.

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit, bugün TSİ 06.00 sularında Ondo Finance’nin token’ı ONDO’yu listeleyeceğini açıkladı.

Balinalar fırsatı kaçırmadı

TradingView verilerine göre Ondo Finance (ONDO), Upbit’in açıklamasından sonra kısa süre içerisinde 1,25 dolardan 1,40 doların üstüne yükseldi.

Blockchain analiz platformu Spot On Chain’in paylaşımına göre iki balina, fiyattaki yükselişi fırsat bilerek bu sabah kar satışı yaptı.

Balinalar, Bybit borsasına toplamda 2,95 milyon ONDO yatırdı. Balinalardan biri, 1,95 milyon ONDO (2,55 milyon dolar) gönderdi ve tahmini 1,94 milyon dolar kazandı. Balinanın kazanç oranı, %42 oldu.

Diğer balina ise 1,31 milyon dolar değerinde 1 milyon ONDO transfer etti. %45 getiri elde eden balina, tahminen 808 bin dolar kazandı. Spot On Chain kayıtlarına göre bu balinanın cüzdanında hala 1 milyon ONDO bulunuyor.

Güney Kore pazarının etkisi

Günlük yaklaşık 900 milyon dolar işlem hacmi olan Upbit, regülasyonların da etkisiyle son dönemlerde daha sık kripto para listelemeye başladı.

Layeregg verilerine göre Upbit’in yakın zamanlarda listelediği AUCTION ve STG tokenları, listelemenin ardından kısa sürede sırasıyla %75,56 ve %77 değerlendi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!