Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin CEO’su ve Eşinin Yatırımı Tepki Çekti: 40 Milyon Dolarlık 2 Malikane!

Merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Curve Finance (CRV) CEO’su Michael Egorov ve Avustralya’da 27 milyon dolara bir malikane satın alarak lüks gayrimenkul yatırımlarını yaklaşık 40 milyon dolara çıkardı.

Australian Financial Review (AFR) 26 Mayıs tarihinde yayınladığı haberde, Curve Finance CEO’su Michael Egorov ve eşi Anna Egorov’un yakın zamanda Avustralya’nın Melbourne şehrinde 27 milyon dolarlık yeni bir malikane satın aldığını aktardı. Çiftin Avustralya’daki gayrimenkul portföyü 40 milyon dolara yükseldi.

Avon Court olarak bilinen mülk, Victoria Eyaleti’nin bu yılki en büyük satışı olarak kaydedilirken aynı zamanda çiftin Avustralya’daki ikinci lüks gayrimenkul yatırımı oldu. CEO ve eşi, ülkedeki ilk gayrimenkul yatırımını geçtiğimiz yılın mart ayında satın aldıkları Verona isimli malikane ile yapmıştı.

Avon Court olarak bilinen mülkün 4.300 metrekarelik büyük bir arazisinin yanı sıra pek çok lüks özelliğe sahip olduğu belirtildi. Ayrıca iki malikanenin yan yana olduğu ve bu yatırım ile birlikte çiftin toplam birleşik arazisinin 5.663 metrekareye çıktığının altı çizildi.

Haber sosyal medyaya da bomba gibi düştü. Birçok kullanıcı Twitter üzerinden yapılan paylaşımların altına tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar halihazırda tüm zamanların en yüksek değerinin (ATH) %95 altında işlem gören CRV fiyatının görselini paylaşarak CEO’ya öfke dolu sözler sarf etti.

Öte yandan blockchain tabanlı hareket et ve kazan (move to earn) oyunu STEPN (GMT) kurucusu Jerry Huang da yakın geçmişte 15 milyon dolara bir malikane satın aldığı söyleniyor.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %8,3 değer kaybeden CRV, son 24 saat içerisinde %0,7 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle 0,86 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!