Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Sorunlu Altcoin İçin Bir İyi Bir de Kötü Haber! Delist Mi Edilecek?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’den Tornado Cash’in DAO varlıklarını ele geçiren saldırganın tüm kontrolü topluluğa iade etmesinin ardından TORN için bir iyi bir de kötü haber geldi.

Binance, Tornado Cash DAO sistemine yönelik saldırının ardından askıya aldığı TORN para yatırma işlemlerini tekrardan aktif hale getirdi. DAO’nun kontrolü geri kazanmasıyla harekete geçen Binance bugün yaptığı resmi paylaşımında, Ethereum (ERC20) ağı ve BNB Smart Chain (BEP20) üzerinden TORN yatırma işlemlerinin yeniden başladığını bildirdi.

Ancak bu iyi haberin yanı sıra bir de kötü haber veren Binance, Tornado Cash projesinin 30 Mayıs 2023 tarihi itibariyle İnovasyon Bölgesine taşınacağı vurgulandı. Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile yüksek riskli projelerin listelendiği İnovasyon Bölgesinin artık borsadan delist edilecek olan projeler için de son bir şans olacağı bildirilmişti.

Eğer ki Tornado Cash ekibi aktif olduğunu ve projenin gelişmeye devam ettiğini ispatlayamazsa TORN kısa bir süre sonra Binance’den delist edilecek.

Geçen hafta Tornado Cash yönetim organına saldıran anonim şahıs, zararlı bir yazılım aracılığıyla DAO üzerindeki oylama gücünü ciddi oranda ele geçirmişti. Saldırgan, 1,2 milyon oy hakkı ile tüm yönetim sistemi üzerinde etkili bir kontrol sağladı ve kısa süre içerisinde 1,5 milyon dolar değerinde TORN çalmayı başardı. Ardından yönetim üzerindeki kontrolü DAO’ya iade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!