Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Fiyatları Düşüyor, Analistler Neler Diyor?

Bitcoin fiyatının yükselmeye başlamasından beri altcoin fiyatları düşüş eğiliminde. CoinMarketCap verilerine göre, son 24 saat içerisinde Ethereum, XRP ve Litecoin’in de dahil olduğu birçok altcoin düşüşe geçti.

Son 24 saat içerisinde altcoin fiyatları gerileme yaşadı. Ethereum %1.56, XRP %2.16, Bitcoin Cash %1.46, Chainlink %3.24, Binance Coin %6.1, Litecoin %2.35, Polkadot %4.83 ve Bitcoin SV %3.85 oranında düştü. Listelenen ilk 10 kripto para arasında yalnızca Bitcoin ve Tether’in yükseldiği görülüyor.

altcoin-fiyatları

Analistler altcoinlerle ilgili neler diyor?

  • Analist Crypto Michael, Twitter’da altcoinlerle ilgili bir yorum yaptı. Analist, paylaştığı Bitcoin Dominance (BTC.D) grafiğindeki kırmızı bölgeye dikkat çekerek Aralık ayına kadar beklenmesinin gerektiğini söyledi. Aralık ayı sonrası ilk çeyrek için ise “altseason” yorumunu yaptı.

altcoin-fiyatları

  • Bir diğer yorum da Lark Davis‘den geldi. Davis, Bitcoin’de görülecek bir fiyat dalgalanmasının ardından kripto piyasasının geri kalanında sert bir patlama yaşanacağını söyledi.
  • CryptosBatman de Ethereum üzerinden bir altcoin yorumu yaptı. Analist, ETH ralli yaparsa, altcoin piyasasının çoğunu da beraberinde sürükleyeceğini öne sürdü.
  • CryptoAmsterdam adlı kripto analisti, yatırımcılara altcoinlerde görülen düşüşün arkasından tekrar bir düşüş yaşanacağını, ancak sabırlı olmalarını ve pek yakında tekrar altcoin alma mevsiminin geleceğini belirtti. Analist, Bitcoin Dominance grafiğini analiz ederek bu yorumu yaptı.

altcoin-fiyatları

  • Byzantine General de altcoinlerle ilgili yorum yaptı. Analist, daha önce görülmemiş bir altcoin kapitülasyonu (capitulation: yatırımcıların pozisyonlarından vazgeçip varlıklarını olabildiğince çabuk sattıkları güçlü satış dönemi) gördüğünü paylaştı. Analistin bu yorumuna popüler kripto uzmanı The Crypto Dog‘dan cevap geldi. The Crypto Dog, “Gerçekten mi? 2017’de görülen standart altcoin kapitülasyonları gibi görünüyor.dedi.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!