Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Geliştiricisi Kendi Projesini Topluyor! Binance’den Milyonluk Alım Yaptı!

Ethereum (ETH) katman-2 çözümü Arbitrum (ARB) geliştiricisi Offchain Labs’in yoğun bir şekilde ARB alımı yaptığı gözlemlendi.

On-chain analitik platformu Lookonchain 19 Haziran tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Arbitrum geliştiricisi Offchain Labs ile bağlantılı bir kripto para cüzdanının geçtiğimiz saatlerde dünyanın en büyük kripto para borsası Binance üzerinden yaklaşık 500 bin dolar değerinde ARB aldığını aktardı.

Platform son birkaç gün içerisinde Offchain Labs ile bağlantılı birkaç cüzdanın daha 7,22 milyon adet ARB aldığını hatırlattı. Son yapılan işlem ile birlikte dApp geliştiricisi bir haftada toplam 7,72 milyon ARB alımı yapmış oldu.

Offchain Labs’in ayrıca son 2 ay içerisinde çeşitli alımlarla toplamda 10,8 milyon adet ARB biriktirdiğini belirtildi.

Offchain Labs satın alıma dair herhangi bir açıklama yapmazken geliştiricinin sermaye verimlilik stratejisi dahilinde böyle bir uygulamaya gitmiş olabileceği düşünülüyor.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %13,6 değer kaybeden ARB, son 24 saat içerisinde %1,4 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 0,99 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!