Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Yatırımcılarının Bu Hafta Dikkat Etmesi Gereken 5 Haber (16-22 Kasım)

16-22 Kasım tarihleri arasında altcoin yatırımcılarını ilgilendirebilecek 5 haber, CryptoDiffer ve ICO Analytics verileriyle derlendi. İşte bu haftanın en önemli altcoin gelişmeleri…

17 Kasım RADIX (eXRD) için likidite teşviki başlatılarak token dağıtımı gerçekleşiyor. Radix kendini, Ethereum’un tıkanmış ve yüksek işlem ücretlerine çözüm getirmek için oluşturulmuş bir merkeziyetsiz finans hizmet platformu olarak tanımlar. Resmi sitesinde DeFi sektörünün tehlikede olduğunu ve ETH ağının yalnızca balinalara açık bir saha haline geldiğine değinen Radix DeFi alanı için kullanım kolaylığı vadetmektedir.

18 KasımNsure Network (NSURE) sigortalama programı olarak stake faaliyetlerine başlıyor. Buna göre, ağ lansman yapana kadar sigortacılık faaliyeti yürütenler; ETH veya başka bir sabitcoin ile ödenen primlerinden gelecekteki kazançlarından verilecek pay karşılığı NSURE tokenı stake edebilecekler. Nsure, Açık Finans alanında bir sigorta platformudur. Proje, sigorta risklerini trade etmek için dijital bir pazar yeri kurmayı amaçlar.

18 KasımZcash (ZEC) için halving etkinliği başlıyor. Zcash blockchaininde 840 bin bloka ulaşıldığında halving yaşanır. Bu da Zcash koduna programlandığı üzere 4 yılda bire denk gelir. Gerçekleşecek halving ile blok ödülü 3.125 ZEC’e indirilecek. Zcash için ilk blok ödülü ise 12.5 ZEC’ti. Zcash şu an en değerli kripto paralar arasında 33. sıradadır ve piyasa değeri yaklaşık 660 milyon dolardır.

 20 KasımCOVER Protocol (SAFE2) COVER Protocol ağ hayatına başlıyor, SAFE2 token sahipleri için COVER’a geçişi planlanıyor. Kendini eşler arası bir sigorta piyasası olarak COVER Protocol, Ethereum ağı üzerine kurulmuş merkeziyetsiz bir platformdur. COVER Protocol, kripto para ve akıllı sözleşmeler dışında da her şey için sigorta sağlamayı hedefler.

16-28 KasımLinear Finance ağ hayatına başlıyor. Platform tam olarak tarihi belli olmasa da, önümüzdeki iki hafta içinde faaliyetlerine başlayacağını duyurdu. Birlikte çalışılabilirlik vadeden cross-chain proje Linear Finance delta-one varlık protokolüdür. Linear Finance, kullanıcılarına sınırsız likidite ve uygun maliyet vadeder.

Altcoin-haber-16-22-Kasim

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!