Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Brandt Bitcoin’deki Fiyat Düzeltmelerine Dair İpucu Verdi

Deneyimli yatırımcı Peter Brandt, Bitcoin boğa rallisinde görülen 9 önemli düzeltme üzerine yaptığı bir fiyat analizi paylaştı. Analizinde 2015 – 2017 Bitcoin boğa piyasasına yer veren Brandt, Bitcoin’de görülebilecek yeni fiyat düzeltmeleri için ipucu verdi. Analistin paylaştığı tahmin, oldukça beğeni topladı.

Yatırımcı ve analist Peter Brandt, 2015 – 2017 yılları arasında Bitcoin fiyat grafiği üzerinde görülen düzeltme noktalarını açıkladı. Bu zaman aralığında Bitcoin’in 9 önemli düzeltme gördüğünü bildiren Brandt, düzeltmelerin %37’sinin yüksek fiyattan görülen düşüş sırasında ve iki ATH arasında geçirilen 14 haftalık süreçte görüldüğünü söyledi. Analist, eylül ayının başından bu yana ise Bitcoin’de %10’luk bir düzeltme yaşandığını aktardı.

bitcoin-fiyat-düzeltmeBitcoin’in yükselişi engebeli yollardan oluşuyor

U.Today’in ilgili haberinde Alex Dovbnya, Bitcoin’in büyük boğa rallisinde 20 bin dolar seviyesine çıkmasının oldukça engebeli yollar sonucunda görüldüğünü söyledi. Peter Brandt’in paylaştığı analize değinilen haberde, Bitcoin’in her önemli düşüşten kurtulmasının yaklaşık 14 hafta sürdüğü belirtildi.

Bitcoin’in Haziran – Temmuz 2017 arasında oldukça kısa bir süre içerisinde %40’ın üzerinde değer kaybetmiş olmasına vurgu yapılırken Eylül 2017’de yine büyük bir gerilemeyle karşı karşıya kaldığına dikkat çekildi. Bununla birlikte, Bitcoin’in Kasım 2017’de de düşüş yaşadığı bildirilirken Bitcoin’in fiyat artışı sırasında sıklıkla fiyat gerilemesi yaşamış olduğu söylendi. Peter Brandt’in analizine katılan Alex Dovbnya, Bitcoin’in eylül ayından bu yana sadece iki düzeltme gördüğünü ifade etti.

Güncel Bitcoin fiyatı 

CoinGecko‘dan alınan verilere göre, Bitcoin şu anda 16.249 dolardan işlem görüyor. Bitcoin, son 24 saat içerisinde %1.3 artarken gün içindeki en yüksek seviyesi 16.272 dolar, en düşük seviyesi ise 15.810 dolar oldu.

bitcoin-fiyat-düzeltme

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!