Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Yatırımcılarının Bu Hafta Dikkat Etmesi Gereken 6 Haber (12-18 Ekim)

12-18 Ekim – Kripto para dünyasında bu hafta altcoin cephesinde takip edilmesi gereken, önemli haber ve gelişmeleri ICO Analytics’ten verileri doğrultusunda siz Koin Bülteni takipçileri derledik.

14 Ekim – Yeni DeFi protokolü Near (NEAR), alım satım işlemlerine açıldı. Yalnızca birkaç saat önce piyasa sürüldüğünde fiyatını 1,37 dolara çıkarmayı başaran NEAR şu an 1,21 dolardan işlem görüyor. Near Protocol şu an Binance, MXC, Huobi Global, BitZ platformlarında işlem görüyor.

15 Ekim – Filecoin (FIL) ağ hayatına başlıyor. FIL IOU fiyatı ise şu an 33 dolarda seyrediyor. Filecoin, global depolama ekonomisinde devrim yaratmayı hedefleyen blockchain tabanlı bir ekosistem sağlamayı vadediyor.

15 EkimNuCypher (NU) ağ hayatına başlıyor. NuCypher merkeziyetsiz yapıya bağlı kalarak şifreleme ve kriptografik erişim kontrollerini sağlamayı amaçlamaktadır.

15 EkimAktie Social (AKT), BitMEX üzerinden satışa çıkıyor.

15 Ekim The Graph (GRT), satış için son kayıt tarihi geliyor. Ethereum ve IPFS gibi ağları sorgulamak için piyasaya sürülecek olan bir indeksleme protokolüdür.

16 Ekim COTI coin sahibi olan yatırımcılar için birinci token dağıtımı. COTI şu an 0,038 dolardan işlem görüyor ve 21 milyon dolarlık piyasa değerine sahip. COTI için günlük ticaret hacmi ise 6.3 milyon dolar.

altcoin-haber-12-18-Ekim

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!