Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altın Fanatiği Peter Schiff Mal Varlığını Açıkladı, İçinde Bitcoin de Var

Bitcoin’in yaşadığı artış ile birlikte genelde artık tek bir soru sorulur hale geldi: Bitcoin, gelecek dönemin altını gibi mi bir fonksiyona sahip olacak?

Elbette bu sorunun cevabını zaman gösterecek ancak gelinen noktada lider kripto para biriminin bir takas aracı olmaktan çok bir değer deposu olmaya doğru yöneldiği ve bu yönüyle giderek daha da fazla altına benzediği su götürmeyen bir gerçek.

Ancak bu noktada genel kanının aksine açıklamalar yapan ve Altın boğası olarak da bilinen Peter Schiff, bu yönüyle kripto para sektöründe ün toplamış bir isim. Schiff, geçtiğmiiz günlerde yaptığı açıklamada kendi mal varlığına ilişkin detayları paylaştı ve başarılı ismin 100 dolarlık bir Bitcoin yatırımı olduğu da belirtildi.

Euro Pacific Capital adlı yatırım şirketinin kurucusu ve CEO’su olan başarılı isim, yaptığı açıklamada Bitcoin’e de yatırım yaptığını ifade ederken, bunun ise birinden gelen bir hediye olduğunu söyledi.

Ancak Schiff, bu açıklamasına rağmen kripto para sektörünün dilinden kurtulamadı. Başarılı ismin Bitcoin sahibi olduğunu ancak rakamın pek de yüksek olmadığını ifade eden kripto para sektörü katılımcıları, Schiff’e Bitcoin yolladı. Yollanan BTC’ler ile Schiff’in Bitcoin serveti de 500 dolara kadar çıktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment