Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altın Ticaret Devi İki Yeni Kripto Para için Depolama İmkanı Sunuyor

Dünyanın en büyük altın tasarruf ve ticaret ağı olan Goldmoney, 27 Şubat’ta yaptığı açıklamaya göre depolama servisine iki büyük kripto para daha ekledi.

Bitcoin (BTC) için halihazırda  depolama hizmeti sunan şirket, şimdi de (Ethereum ETH) ve yakın zamanda Bitcoin Cash (BCH) ile bu hizmetini genişletecek. Basın açıklamasına göre, Goldmoney 150’den fazla farklı ülkeden olan müşterilerinin 2 milyar dolarlık varlığını teminat altına alıyor.

Goldmoney müşterileri, artık Ethereum’u güvenle alıp tekrar Bitcoin ve diğer değerli metallere dönüştürebilecekler.

Şirketin açıklamasının devamında, müşterilerin kripto paralarının çevrimdışı depolama ile güvenli biçimde saklandığı, sadece özel şifrelerle cüzdanlara erişim verildiğine de değiniliyor.

Geleneksel Finansçılar, Yeni Taleplere Karşılık Vermeye Çalışıyor

Geleneksel ve muhafazakar yatırımcılar tarafından kripto paralara olan ilgi günden güne artmaya devam ediyor. Goldmoney tarafından sağlanan depolama hizmetinin bir benzeri Liechtenstein merkezli Bank Frick tarafından da 5 önemli kripto para birimi için sağlanmaya başladı.

Geçen ay Dubai merkezli altın ticaret şirketi Regal RA DMCC, kripto para depolama imkanı sunan ticaret lisansını alan ilk şirket oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment