Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altkoin Piyasası Uçuşa Geçti!

Alternatif kripto paralar geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde inanılmaz bir çıkış yakaladılar.

Bitcoin fiyatı kısmen stabil bir performans sergilerken Ethereum, XRP ve TRON gibi koinler çok ciddi oranlarda değer kazandılar.

Altkoinler Uçuyor

Uzun bir süre boyunca Bitcoin’in gölgesinde kalan alternatif kripto paralar şu anda oldukça iyi bir performans sergiliyorlar.

Son üç gündür düzenli olarak değer kazanan Ethereum son yirmi dört saatte yüzde 8 oranında yükselerek 208 dolar sınırına dayandı.

XRP’nin de oldukça iyi durumda olduğu söylenebilir. Coinmarketcap verilerine göre dünden bugüne yüzde 10 oranında değer kazanan XRP’nin fiyatı 0.28 dolar oldu.

Bu süreç içerisinde Bitcoin Cash ve Litecoin fiyatları da yüzde 5’in üstünde değer kazanarak sırasıyla 323 ve 74 dolara kadar çıktılar.

Böyle Devam Edecek mi?

Kripto para sektöründeki bazı analistler buna benzer bir durumun yaşanabileceğini öngörmüşlerdi.

Sosyal medyadaki Crypto Squeeze gibi isimler altkoin piyasasındaki bu çıkışın Bitcoin’i etkilemeyeceğini düşünüyorlar. Kendisinin konu hakkındaki yorumu şu şekilde:

”Bitcoin’in bir-iki hafta içerisinde yükselişe geçeceğini unutmayın. O zaman dek pozisyonunuzu alın. Eğer piyasanın yükseleceğini düşünüyorsanız Bitcoin’den şaşmayın.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment