Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tim Draper: 250.000 Dolar Bitcoin’in Potansiyeli İçin Az Bile!

Tim Draper kripto para sektöründe hem 250.000 dolarlı Bitcoin tahminin devamlı arkasında durması, hem de Ross Ulbricht’ten ele geçirilen Bitcoin zulasının açık arttırmasında bunların hepsini satın alması ile kendisine ciddi bir nam yaptı.

Draper’in uzunca bir süredir desteklediği Bitcoin fiyat tahmini ise 250.000 dolar olarak bilinmekte ve ünlü risk sermayedarı bununu 2023 yılına kadar gerçekleşeceğini vurguluyor. Birçok kripto para analisti ve yorumcusu bunun nispeten yüksek bir tahmin olduğunu vurgulasa da, Draper yeni yaptığı açıklamasında 250.000 doların BTC için az bile olduğunu ifade etti.

”250.000 dolar Bitcoin’in o tarihlerde para birimi dünyasının piyasa payının yaklaşık yüzde 5’ine sahip olacağı anlamına gelmekte ve ben bunun Bitcoin’in gücünü biraz hafife almak olduğunu düşünüyorum. Bitcoin insanlar için daha kolay kullanılabilir bir hal aldıkça, insanlar Bitcoin’i diğer herhangi bir itibari paradan daha çok sevdiklerini fark edecekler ve bunun sebebi itibari paraların değer kaybetmesinin bilinmesi olacak.”

Tim Draper’in Silk Road kapandıktan sonra ele geçirdiği Bitcoin’lerin an itibariyle 300 milyon dolara yakın bir değere sahip olduğu tahmin edilmekte ve bu bile aslında kendisinin Bİtcoin’in geleceğine ne denli yatırım yaptığını kanıtlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment