Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin Büyük Güne 1 Hafta Kaldı!

Lider kripto para birimi Bitcoin 2019 yılında birçok yatırımcıyı kıskandıran bir yükseliş elde etti ve 2017 yılındaki yükselişinin ardından tekrardan ”çok kazandıran varlık” olarak adından söz ettirmeyi başardı.

Yılın başlangıcında 3.300 dolardan işlem gören BTC, yaz döneminde 14.000 dolara kadar çıkarak Bitcoin’in değerinin 0 dolara indiğini iddia edenlere de aksini ispatlamış oldu. Buna rağmen yaz döneminden sonra hafif bir duraklama yaşayan ve yatay grafik çizmeye başlayan BTC, 10.000 dolar bandında sıkışıp kaldı gibi gözükmekte.

Bitcoin’in hash rate’i ve buna benzer alt yapısal unsurları her geçen gün artıyor ve gelişiyor olsa da, lider kripto para birimi şu an için bir katalizöre ihtiyaç duymakta. Kripto para yatırımcılarının heyecanla beklediği Bakkt ise kesinlikle bu duruma uygun bir katalizör, tetikleyici konumunda.

Bakkt, Bitcoin İçin Tetikleyici Olabilir

İlk fiziki teminatlı Bitcoin vadelileri ile büyük bir beklenti oluşturan Bakkt, bugün yaptığı bir açıklama ile söz konusu vadelilerin alım satımı için son 7 gün kaldığını hatırlattı.

Bakkt’ın piyasaya girdiğinde yaratacağı etki ise şimdiden merak konusu haline geldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment