Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altkoin Pazarı Yeniden Harekete Geçecek

Kripto para analistlerinden Thomas Lee, altkoinlerin yakın gelecekte iyi bir ivme yakalayacaklarını ve altkoin pazarının canlanacağını düşünüyor.

Fundstrat Global Advisors’ın kurucusu olan Tom Lee geçtiğimiz gün piyasanın genel durumu hakkında konuştu.

Kripto para piyasası geçen gün kayda değer bir çıkış yakalamış, Bitcoin bu süreç içerisinde 13 bin dolar barajını aşmıştı. Bu süreç yaşanırken Bitcoin’in piyasa hakimiyeti de yükselmiş ve Bitcoin kripto para piyasasındaki toplam değerin yüzde 60’ını oluşturur hale gelmişti.

Bitcoin’in piyasa hakimiyetini artırması piyasadaki altkoinlerin gölgede kalmasına yol açmıştı. Ancak Tom Lee, altkoinlerin de yakın gelecekte yükselmeye başlayacaklarını ve tabiri caizse bir “altkoin dönemi” yaşanacağını düşünüyor.

Altkoinler bundan birkaç ay öncesine kadar piyasada epey büyük bir rol oynuyorlardı. Özellikle Litecoin gibi koinler yıl genelinde yüzde 350’ye kadar varan oranlarda artışlar yaşamışlardı.

Ne var ki Bitcoin’in son birkaç hafta içerisinde yaşadığı artış, altkoinleri olumsuz yönde etkiliyor gibi görünüyor. Altkoinlerin özellikle son birkaç hafta içerisinde pek iyi bir performans sergileyemediklerini kabul eden Lee, altkoinlerin de zamanla yükselişe geçeceklerini düşünüyor. Lee’ye göre bu süreç bu yıl bitmeden önce başlamış olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment