Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amazon Dijital Para ve Blockchain Yöneticisi Arıyor

Ödeme sistemlerini geliştirmek için yenilikçi çözümler arayan Amazon, şirketin dijital para ve blockchain çalışmalarından sorumlu olacak bir yönetici için iş ilanı paylaştı.

Amazon’un dijital para ve blockchain alanlarındaki stratejisi ile yol haritasını belirleyecek yöneticinin; blockchain, dağıtılmış defter, dijital merkez bankası paraları ve kripto para alanlarında uzman olması bekleniyor.

Şirketin Seattle’daki ofisi için paylaşılan iş ilanında adaylardan kripto para ekosistemi ve ilgili teknolojiler hakkında derin bilgi sahibi olmaları bekleniyor.

Amazon’un Ödeme Kabulü & Deneyimi departmanında görev alacak yöneticinin, AWS dahil olmak üzere çeşitli birimler ile müşteri deneyimi, teknik strateji ve imkanlar gibi alanlarda birlikte çalışacağı aktarıldı.

Ödeme ürünleri geliştiren Ödeme Kabulü & Deneyimi departmanı, dünya genelindeki Amazon müşterilerinin şirketin hizmetlerinden yararlanırken kullandıkları ödeme yöntemlerinden sorumlu tutuluyor. Amazon, dijital para ve blockchain yöneticisinin tam olarak nasıl bir ürün geliştireceği ile ilgili bilgi paylaşmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!