Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amazon Kullanıcısı Bitcoin Miner Sipariş Etti Fakat Onun Yerine “Patron Bebek” DVD’si Aldı

Birleşik Krallıkta yaşayan bir adam, geçtiğimiz yıl Amazon’dan bir Bitcoin Miner satın almaya çalıştı ancak bunun yerine bir animasyon filmi olan Patron Bebeğin DVD kopyası geldi.

The Herald’ın da bulunduğu yerel basında çıkan haberlere göre, Plymouth’ta oturan Ichim Bogdan Cezar, Bitmain AntMiner S9’u yaklaşık 5.000 dolar karşılığında satın aldı. Fakat postada Bitcoin Miner donanımı yerine, 2017 animasyon filmi olan “Patron Bebeğin” bir kopyasını buldu.

Bildirilene göre Amazon’dan geri ödeme almış olan Cezar, donanım satıcısı ve Amazon müşteri hizmetiyle iletişime geçti. Her ne kadar bir rapor gönderilmiş olsa da The Herald’dan Ocak ayına kadar geri ödeme yapılmadı.

Cezar, The Herald’a asıl sorunun Bitcoin Miner için bu kadar para ödemesi olduğunu ve bunun hem stresli hem de sinir bozucu bir durum olduğunu söyledi, ardından devam etti:

“Açıkçası benim için geri iade yapacak olmaları harika ama özellikle bu kadar büyük miktarda bir para söz konusu olduğunda geri ödeme yapılması bu kadar uzun sürmemeli”.

Amazon, Cezar’la benzer olayları yaşayan ve bu durumu bildiren birkaç müşteriyle birlikte, Ocak ayının sonlarında makinenin tam miktarını iade etti.

Antminer teslimatlarının yetersiz olmasından kaynaklı birçok müşteri, sipariş ettiği makineler yerine Sharpie kalemi ve Scotch bandı aldığı için Minifigures Direct Ltd’nin Amazon’daki sayfası şikayetlerle dolu.

Bununla birlikte, şirketin basın zamanı itibariyle satışa sunulan herhangi bir ürünü yok gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment