Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amerikan Yatırımcılar, XRP’ye Bitcoin’den Daha Fazla İlgi Duyuyor

Dünyanın en fazla kullanılan arama motoru Google’ın trendlerine bakıldığında, Amerikan yatırımcıların XRP’ye Bitcoin’den daha fazla ilgi gösterdiği ortaya çıktı.

Google Trendlere göre, Amerika’da ‘Nasıl XRP alınır’ isimli arama öbeği, ‘Nasıl Bitcoin alınır’ adlı arama öbeğinden çok daha fazla kullanıldı. Ancak Amerika dışındaki ülkelere bakıldığında ise Bitcoin ile ilgili yapılan aramaların, XRP’ye göre daha fazla olduğu ifade ediliyor.

Birçok XRP takipçisine ve yatırımcısına göre, bankaların ödeme sistemlerine entegre olması beklenen XRP, yakın gelecekte Bitcoin’i geride bırakarak dünyanın en büyük kripto para birimi olacak. Reddit ya da Twitter gibi sosyal medyanın kalbinin attığı platformlarda birçok kişi, Bitcoin’i artık tarihi geçmiş bir teknoloji olarak görürken, bu yönde yapılan tartışmalar da bir süredir zaten hiç hız kesmeden devam ediyor.

Coinbase’de bir dönem görev yapan Preethi Kasireddy’nin attığı tweette de, Amerika’da en fazla aratılan söz öbekleri açıkça görülüyor. Buna göre, ABD vatandaşları 2018 yılı boyunca en çok ‘Nasıl oy kullanılır’, ‘Oy kullanmaya nasıl kayıt olunur’ ve ‘Nasıl Mega Millions oynanır’ isimli öbekleri aratmış.

Bu üçlünün ardından dördüncü sırada ise ‘Nasıl Ripple alınır?’ sorusu geliyor. Snapchat, otomatik güncelleme ve power ball oyunlaının ardından 8. sırada gelen şey ise ‘Nasıl Bitcoin alınır?’ olarak dikkat çekerken, bu veriler aslında kripto paraların ülkede ne kadar popüler olduğunun da bir başka kanıtı olarak nitelendiriliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment