Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Açıkladı: Ethereum Yıl Sonunda Uçuşa Geçecek!

Kripto para analistlerinden IamCryptoWolf, Ethereum (ETH) fiyatıyla ilgili yeni bir tahminde bulundu.

2018’de bin 200 doların üstüne kadar çıkarak kendi rekorunu kıran ETH şu anda 200 dolar seviyesinde seyrediyor. Fakat bazı analistlere göre ETH fiyatı önümüzdeki birkaç ay içerisinde, özellikle ETH 2.0 güncellemesi sayesinde yükselişe geçecek.

Sosyal medyada kısaca Wolf (Wolfe ile karışmasın) olarak tanıdığımız bu analist Ethereum fiyatının bu yılın sonunda 700 doların üstüne çıkabileceğini düşünüyor. Kendisinin sosyal medyada paylaştığı grafik şu şekilde:

Ethereum fiyatının yıl sonuna doğru yükseleceğini düşünen tek isim Wolf değil. EthereumJack de sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderide ETH fiyatının haziran ayına kadar 300 doların üstüne çıkabileceğini söyledi.

Bitcoin Tahmini Tutmuştu

Wolf’un ETH için yaptığı 790 dolarlık tahmin tutar mı bilinmez. Fakat kendisinin bundan birkaç hafta önce Bitcoin için yaptığı bir analiz doğru çıkmıştı. Bitcoin ile ilgili görüşlerini 12 Nisan tarihinde paylaşan Wolf, Bitcoin’in 50 günlük hareketli ortalamanın üstüne çıkması halinde fiyatın yükselmeye başlayabileceğini söylemişti.

Bitcoin bundan kısa süre sonra tıpkı onun işaret ettiği gibi 8 bin doların üstüne kadar çıktı ve onun ardından kısa süreliğine de olsa 10 bin dolar seviyesini zorladı.

Bitcoin’in Wolf’un paylaşımından sonraki performansı

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment