Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’sundan ABD’li Regülatörlere Kripto Para Çağrısı

Toplam piyasa değerine göre dünyanın en büyük dördüncü kripto para birimi XRP‘nin arkasındaki Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, daha önce yaptığı açıklamalarına bir yenisini ekleyerek ABD hükümetine yüklendi. Garlinghouse, özellikle Çin’in kendi dijital parasını piyasaya sürmeye yaklaştığı haberlerinden sonra ABD’li regülatörlerin kripto para sektörüne kulak vermesi gerektiğini ifade etti.

Çin, ABD’yi Geride Bırakabilir

Garlinghouse, yayınladığı tweet’lerinde şu an için dijital para sektörüne girmek için en uygun zaman olduğunu ifade etti. Geride kalmanın ABD’yi geride bıraktığını ve rekabetin dışına ittiğini ifade eden Garlinghosue, Çin’in hem kripto para hem de itibari para ödemeleri açısından her geçen gün daha da güçlü bir hal aldığını ifade etti.

Gerçekten de Çin’in dijital parasında sona gelindiği biliniyor ve bunun kendi dijital parasını piyasaya sürecek ilk süper-güç olması oldukça önemli. Çin eğer bu girişimi ile ABD Dolarının tahtını sarsmayı başarırsa, ekonomik dengelerin ciddi anlamda değişmesi beklenebilir.

ABD’li kongre üyelerinden de Dijital Dolar konusunda çağrılar gelmişti ancak henüz FED veya hükümetten kimse bunlara olumlu bir dönüş yapmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment