Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Açıkladı: İşte Bu Ay Takip Edilecek 5 Altkoin

Kripto para piyasası son birkaç hafta içerisinde oldukça hareketliydi. Bitcoin temmuz ayının sonlarına kadar kısmen yatay bir grafik çizdi ve bu sırada sahneye altkoinler çıktı. Bitcoin daha sonra yeniden yükselişe geçmişse bile bu süreçte Bitcoin’in piyasa payının %60’a kadar düştüğünü gördük.

Altkoin piyasasının canlanmasıyla birlikte yatırımcılar gözlerini bu piyasaya çevirmeye başladılar. Kripto para analistlerinden Michael van de Poppe da bugün bir video paylaşarak bu ay izlenebilecek bazı altkoinleri sıraladı.

Celer Network

Piyasanın en büyük 196. kripto parası olan Celer Network, şu an için yalnızca 29 milyon dolarlık piyasa değerine sahip olduğu için pek dikkat çekmiyor. Fakat Celer Network son 24 saat içerisinde neredeyse %10’luk kazanç sağladı ve yavaş yavaş ilgi çekmeye başladı.

Celer Network’ün şu sıralar Elrond’a benzer bir performans sergilediğini söyleyen Michael, Celer’in yakın gelecekte 80-100 satoshiye kadar çıkabileceğini düşünüyor. Celer bu seviyeleri zorlarken zaman zaman 50-53 satoshi seviyesindeki destek noktasına geri dönüş yapabilir.

Michael’ın tahminlerine göre Celer’in 80 satoshi seviyesini aştıktan sonra daha da yükselmesi gayet mümkün. Celer’in aşamalı bir şekilde değer kazanabileceğini düşünen Michael, fiyatın zaman içerisinde 200 satoshiyi bile geçebileceğini düşünüyor.

Crypto Michael’ın çizdiği Celer grafiği, Kaynak

LTO

LTO temmuz ayının ortalarına doğru değer kazanmaya başladı ve 0.085 dolara kadar yükseldi. Böylece LTO fiyatında Şubat 2020’den beri görülmemiş bir seviye görülmüş oldu. Fakat LTO daha sonra bu seviyenin üstünde tutunmayı başaramadı ve yeniden düşüşe geçti.

Fakat LTO son günlerde yeniden ivme kazanmaya başladı. Bugün itibarıyla yeniden 0.080 doların üstüne çıkan LTO böylece 24 saatte neredeyse %10’luk kazanç sağlamış oldu. LTO’nun şu anda yeniden destek seviyesinde olduğunu söyleyen Michael, LTO’nun yükseliş trendini yakalayacağını ve bu ayın sonlarına doğru 1000-1300 satoshi seviyesine çıkabileceğini düşünüyor.

Crypto Michael’ın LTO grafiği

QLC Chain

Son 24 saat içerisinde %10’luk kazanç sağlayan bir diğer kripto para ise QLC Chain oldu. Piyasaya 2017’nin sonunda giriş yapan ve kısa süreliğine 1.30 dolar seviyesine kadar çıkan QLC Chain, şu anda 0.031 dolar gibi bir fiyata sahip.

QLC’nin şimdilik destek seviyesinde olduğunu söyleyen Michael, QLC fiyatında kısa süre içerisinde yeni bir hareketlilik bekliyor. QLC’nin kısa vadede yeniden yükselişe geçebileceğini ve önündeki direnişi test edebileceğini söyleyen Michael, 300-320 satoshi aralığına işaret ediyor. Michael ayrıca QLC’nin uzun vadede 500 satoshiye kadar ilerleyebileceğine inanıyor.

Crypto Michael’ın QLC grafiği

Ankr

Ankr son zamanlarda sergilediği performansla Türkiye’deki kripto para takipçilerinin de epey ilgisini çekti. Bunun sebebi ise ANKR fiyatının son bir ay içerisinde %100’lük kazanç sağlamış olması. Bundan tam bir ay önce 0.00345 dolar seviyesinde olan ANKR fiyatı an itibarıyla 0.0069 dolar.

Michael, ANKR’ın son zamanlarda çizdiği grafiğin LTO’yu anımsattığını söylüyor. ANKR’ın özellikle day-traderlar için cazip bir seçenek olduğunu söyleyen Michael, ANKR’ın önündeki direnişin 70 satoshi seviyesinde olduğunu belirtiyor. Eğer ANKR bu seviyeye kadar yükselirse fiyatta bir düzeltme görmemiz mümkün olacaktır. Fakat ANKR yeterli ivmeyi yakalayabilirse ay sonuna doğru 100 satoshiyi geçebilir gibi görünüyor.

Crypto Michael’ın ANKR grafiği

DMG

DMG geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde ANKR gibi kripto paralara kıyasla biraz daha kötü bir performans sergiledi. Geçtiğimiz son 24 saatin verilerine baktığımızda da DMG fiyatında sadece %1.1’lik bir oynama görüyoruz.

DMG’nin şu anda zaten direniş noktasına yakın olduğunu söyleyen Michael, 1.15-1.18 dolar seviyesinin üstünde kalınması gerektiğini düşünüyor. Eğer bu seviyelerin altına inilirse destek noktası da kırılabilirmiş gibi görünüyor.

Eğer DMG bu seviyenin üstünde kalmayı başarır ve yeteri kadar güç kazanırsa fiyatın zaman içerisinde 1.60 doların üstüne doğru ilerlediğini görebiliriz. Michael DMG fiyatının önümüzdeki haftalarda 2 dolara doğru da ilerleyebileceğini söylüyor.

Crypto Michael’ın DMG grafiği
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment