Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Ben Armstrong’dan Yeni Zirve İçin 120 Bin Dolarlık Bitcoin Tahmini: Tarih Verdi!

BitBoy olarak ünlenen Youtuber ve kripto para analisti Ben Armstrong, Bitcoin (BTC) için bir sonraki zirve fiyatın 2024 yılında geleceğini iddia etti ve önümüzdeki üç yıllık süreç için ilgi çekici fiyat tahminlerinde bulundu.

Ben Armstrong, önümüzdeki üç yıl için Bitcoin fiyat beklentileri hakkında çeşitli tahminlerde bulundu. Resmi Twitter hesabından paylaştığı gönderisine Bitcoin’in tam olarak düşündüğü yerde olduğunu belirten Armstrong, gelecek öngörüleri hakkında kendinden emin ifadelere yer verdi.

2023 yılının sonunda Bitcoin’in tekrardan 30 bin dolar seviyelerine çıkmış olacağına inanan Armstrong, yine de yükseliş hareketinin 2023 yılı içerisinde bu fiyat aralığının üzerine çıkacağını düşünmüyor. 2024 yılı için daha umutlu yaklaşan Armstrong, halving (yarılanma) yılı olarak tanımlanan sene içerisinde Bitcoin fiyatının yeni bir rekor seviyeye ulaşacağını ifade etti.

Bir başka gönderide bu rekor seviyesi konusundaki beklentisine değinen kurucu, bir sonraki zirvenin hangi fiyata dokunacağı konusunda henüz net karar vermediğini ama yine de kendi beklentisinin 120.000 dolar olduğunu açıkladı.

Armstrong’a göre 2024 yılında yaşanan bu yeni rekor seviyesinin ardından bir önceki döngülerde görüldüğü gibi ayı sezonu geri gelecek. Bir sonraki ayı piyasası tahmini için erken bir kehanette bulunan Armstrong, 2025‘in sonunda halving boğasının bitip yerini yeni ayı sezonuna bırakacağını düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!