Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Ben Armstrong’a Göre Bitcoin Kısa Vadede Sert Yükselecek: Ancak Bir Sıkıntı Var

BitBoy olarak ünlenen Youtuber ve kripto para analisti Ben Armstrong, yakın vadede Bitcoin’in %20 ile %50 arasında değer kazanacağını dair söylemlerini yineledi ancak yılın büyük bir bölümünde yatay seyredeceğini öne sürdü.

Armstrong 16 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, Bitcoin’in önümüzde 1,5 aylık süreçte 25 bin ile 30 bin dolara kadar yükselebileceğine dair iddialarını tekrarladı. Ancak analist, bunun yanı sıra yılın büyük bir bölümünde de Bitcoin’in 20 bin ile 25 bin dolar arasında salınım yapacağını dile getirdi.

Bitboy, Bitcoin’in her dört yılda bir benzer bir döngüden geçtiğini ileri sürerek analizini geçmiş döngülerden elde ettiği verilere dayandırdığını belirtti.

Kripto para sektöründe faaliyet gösteren başka analistlerin de Armstrong ile benzer doğrultuda görüşlere sahip olduğu biliniyor. Yakın dönemde Bloomberg kıdemli analisti Mike McGlone, Bitcoin’in orta vadede değer kazanımına devam edeceği ancak yakın vadede hala biraz zamana ihtiyacı olduğunu dile getirmişti.

Armstrong geçtiğimiz günlerde de Bitcoin’de 25 bin ile 30 bin dolar seviyelerini işaret etmiş ancak bu yükselişin 10 ila 15 hafta sürebileceğini belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!