Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Ben Armstrong’a Göre Ripple, SEC Davasını Kazanacak

BitBoy olarak ünlenen Youtuber ve kripto para analisti Ben Armstrong, Ripple’ın (XRP) davayı kazanacağını düşünüyor.

XRP destekçisi olmasıyla bilinen Armstrong 2 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 2023 yılı içerisinde Ripple’ın SEC ile arasında geçen kayıt dışı menkul kıymet satışı davasının Ripple lehine sonuçlanacağını düşündüğünü belirtti. Analistin bir başka tahmini ise 2023 yılı içerisinde SEC Başkanı Gary Gensler’in istifaya zorlanacağı oldu.

Kripto para piyasası ve hukuk camiasından pek çok aktör Ripple davasının 2023 yılı içerisinde sonuçlanmasını beklese de Gary Gensler’in istifaya zorlanacağı tahmini kullanıcılar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Sosyal medyada kullanıcılar, Ripple davasının Genslerin lehine veya aleyhine sonuçlanmasının Gensler’in istifası ile bir bağlantısı olamayacağını belirtirken birine işini yaptığı için kin duymanın mantıklı olmadığını savundu.

Öte yandan bazı kullanıcılar ise Armstrong ile benzer fikirlere sahipti. Gensler’in inovasyonun önünü kapadığı ve güç peşinde olduğunu öne sürerek finansal piyasaların gelişimi için istifasının doğru olacağını iddia etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!