Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bitcoin 3.000 Doları Bir Daha Asla Görmeyecek – BTC Nisan Ayına Kadar Hala ‘Ucuz’

Twitter üzerinde ”Galaxy” olarak bilinen kripto para traderına göre, Bitcoin’in 3.000 dolarlık birim fiyatı bir daha asla görülemeyebilir ve bu kaçırılmaması gereken bir fırsat.

Bitcoin 3.000 Dolarda Kaçırılmayacak Bir Fırsat

Galaxy’nin yaptığı yorumlara göre Bitcoin ilk piyasaya çıkmasından bu yana ilk olarak tüm zamanların en yüksek seviyesine, daha sonra ise sert bir düşüşe ev sahipliği yapan grafikler çizdi ve düşüşten sonra toparlanma ve devamında da her zaman daha yüksek bir rekor kırıldı.

Ünlü trader bu şemaya göre lider kripto para birimi Bitcoin’in bir daha asla 3.000 dolar seviyelerini göremeyeceğini ve Nisan ayından sonra BTC’nin toparlanma rallisini başlatacağını dile getirdi.

”Fiyatlar bazıları için rastgele gelişiyor gibi gözükse de, bunlar aslında tekrar eden eğilimler ve şemalar yaratıyorlar. Bu şemayı takip ettiğimizde Nisan ayının ucuz BTC için son ay olduğunu görüyoruz. Tabii ki BTC gelecekte birkaç defa ucuz olacak ancak asla 3.000 dolar kadar ucuz olmayacak.”

Bitcoin CoinMarketCap verilerine göre basın saati itibariyle 3.900 dolar ile 4.000 dolar arasındaki seviyesini korumakta ve genel olarak piyasanın geri kalanı gibi hafif bir yükseliş göstermekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment