Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bitcoin 4600 Doları Geçerse, Daha Büyük Bir Ralli Gelebilir

Bitcoin fiyatı bir süredir çıktığı 4 bin dolar seviyelerinin üzerinde tutunmayı en azından şimdilik başarmış durumda. Bu durumun önümüzeki dönemde fiyatı nerelere götüreceği de şu anda analistlerin gözünde önemli bir soru işareti haline gelirken; son dönemde yaşanan az ama devamlı artışın trendin olumluya döndüğü yönünde bir gösterge olup olmadığı da tartışılmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili bir makale kaleme alan Bexplus borsası analistlerine göre, trend dönüşü için beklenen rakam 4600 dolar. Burada çok ciddi bir direnç bulunduğunu ifade eden analistler, buranın güçlü bir şekilde kırılmasının ardından; trendin gerçekten de boğaların lehine dönebileceği saptamasını yaparken; eğer 4600 dolar direnci aşılırsa bir sonraki hedefi ise 6000 dolar olarak veriyor.

Piyasada Bitcoin dominasyonunun düşmeye başlaması ve paranın az da olsa alt koinlere akmaya devam etmesi de, bu noktada trendin olumluya dönüşünün kanıtlanması açısından esansiyel bir önem taşıyor.

Özellikle son birkaç haftalık dönemde Tezos, Binance Coin, Litecoin ve Enjin Coin gibi alt kripto paraların ciddi baş göstermesi ve artışlar yaşaması da, yatırımcıların içini bir nebze de olsa rahatlatan etmenler arasında gösteriliyor.

Şu aşamada önemli olan şeyin Bitcoin’in 4 bin dolar altına düşmemesi olduğu ifade edilirken, bu seviyenin güçlü bir desteğe dönüşmesinin de oldukça önemli olduğuna vurgu yapılıyor.

Bakalım, önümüzdeki dönemde Bitcoin ve diğer alt koinlerin fiyatı ile ilgili ne gibi gelişmeler yaşanacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment