Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Facebook, Blockchain Ekibini Büyütmeye Devam Ediyor

Dünyanın en büyük şirketlerinden birisi olarak gösterilen ve Netflix, Amazon, Youtube ve Google ile birlikte büyük beşlinin arasında yer alan Facebook, Blockchain teknolojisine en fazla ilgi duyan kurumlardan birisi olarak biliniyor.

Şirketin son olarak gündeme gelmesini sağlayan olay ise hiç şüphesiz Facebook Coin olurken, firma aynı zamanda Blockchain ekibine eklemeler yapmaya devam ediyor.

Facebook’un iş ilanları sayfasında da görülebileceği üzere şirket, Blockchain teknolojisi ile ilgili olarak ticari iş birliklerini sağlayacak ve şirkete bu alanda gerekli iş ortaklıklarını sunabilecek bir ekip lideri arıyor.

Facebook’un yaptığı iş açıklamasına göre bu alanda çalışmaya başlayacak kişinin; Blockchain ürünlerini daha iyi sunabilmek için çeşitli kurmlarla anlaşmalar sağlaması ve bu ürünleri uluslar arası pazarda sergilemesi isteniyor.

Aynı zamanda, bu kişinin müşterileri yasal riskler konusunda bilgilendirmesi, iş stratejilerini oluşturması ve diğer konularda da şirkete yardımcı olması hedefleniyor.

Facebook’un bu alanda işe alacağı kişide en az 5 yıllık bir hukuk tecrübesine ek olarak, teknoloji alanında da en az 4 yıllık bir çalışma geçmişi olması da gerekiyor. Aynı zamanda, mobil ve alternatif ödeme yöntemlerine ilgi duyacak bir kişi olursa, bu da kurum için büyük bir artı olacak.

Son günlerde yaptığı kripto para ve Blockchain atılımını devam ettiren ve üstüne koyan firmanın, bu alanda nereye kadar gidebileceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment