Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Bitcoin Haftaya 100 Bin Dolar Olacak Dedi, Öncesi İçin Alım Seviyesi Verdi!

Popüler kripto para analisti Bitcoin’in kısa süre sonra 100 bin doları aşacağını söylerken olası bir düşüş hakkında uyardı.

Credible takma isimli kripto para analisti, Bitcoin fiyatının önümüzdeki 7 ile 10 gün içerisinde 100 bin dolara ulaşabileceğini belirtti.

Fakat bu büyük yükseliş öncesinde bir düşüş hareketinin de gelebileceğini ve birçok yatırımcının dışarıda kalabileceğini dile getiren Credible, düşüş için 60-63 bin dolar bandına işaret etti. Bu seviyelere yaşanabilecek olası bir düşüşün alım için harika bir fırsat doğuracağını ima etti:

Artık aşağı yönlü hareket 60.000 dolar ile sınırlı ve gerçekçi olarak 62.000-63.000 dolardan daha düşük olmayacaktır. Bu seviyenin de önceden alım yapılacağını yüksek olasılıkla düşünüyorum. Bitcoin’i muazzam bir şekilde yükselteceğimizi tahmin ediyorum, yaklaşık yedi-on gün içinde. Hedef: 100.000 dolar ve üzeri.

Bitcoin için kritik hafta

Bu hafta ABD’den gelecek kritik veriler bulunurken özellikle çarşamba ve perşembe günü dikkat çekiyor.

Çarşamba günü ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) açıklaması, perşembe günü FOMC toplantısı ve Janet Yellen’in cuma günü yapacağı konuşma gibi makroekonomik katalizörler kripto para piyasasındaki volatiliteyi artırabileceği düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!