Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Destekçisi XRP İçin Heyecanlandırdı: Fiyatta Geri Dönüş Zamanı!

Ripple savunucusu Bill Morgan, fiyatın nihayet bir geri dönüşün eşiğinde olabileceğini söyledi.

Bill Morgan kısa süre önce X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, XRP fiyat hareketine yer verdi. Geçtiğimiz mayıs ayında insanların XRP’nin nihayet Bitcoin’e karşı bir geri dönüş yaşayacağını dile getirdiğini fakat bunun gerçekleşmediğini belirtirken bu dönüşün yakın olabileceğini savundu.

XRP’nin son 6 ay içerisinde %84 değer kaybettiğini dile getiren popüler avukat, geçen yıl XRP’nin ilk 100’deki kripto paraların %88’inden daha kötü performans sergilediğini hatırlattı.

Buna karşılık, nihayet ciddi bir dönüşün kapıda olabileceğini söyledi:

Geçen ay, bazıları XRP fiyatının Bitcoin fiyatına karşı sürekli düşüşte bir dönüm noktasını geçtiğini iddia ediyordu. Ancak, bu gerçekleşmedi ve XRP’nin son 6 aydaki düşüşü neredeyse %84 oldu. Şu anda XRP, geçen yıl (XRP’nin yasal netlik yılı) ilk 100 kripto paranın %88’inden daha düşük bir performans sergiledi. Bu eğilime rağmen veya belki de bu nedenle, XRP fiyatlarında ciddi bir yükselişin yakın olduğu yönündeki tahminler her gün tekrarlanıyor.

XRP davası belirleyici olacak

Yaklaşık 4 yıldır devam eden Riplle-SEC davasının bu yıl nihayet sona ermesi bekleniyor. Ripple’ın kazanıp kazanamayacağı belirli olamasa da davanın bitişinin bile büyük bir yükseliş getireceğini düşünenler var.

Öte yandan Ethereum’un ETF yolundaki başarısını görenler, şimdiden spot Ripple ETF’i hakkında konuşmaya başladı. Olası bir ETF haber akışının da XRP’ye yeni zirveler getirebileceğine inanılıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!