Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Bitcoin Yükselişine Değindi, Altcoinler İçin Uyardı! Beklentileri Neler?

Sosyal medya fenomeni ve analist CredibleCrypto, Bitcoin (BTC) özelinde yaşanan sert yükselişin ardından altcoinler hakkında beklentilerini paylaştı ve kısa vadede yatırımcıları uyardı.

Kripto para piyasasında doğru tahminleri ile öne çıkan CredibleCrypto, sosyal medya üzerinden takipçileri ile mevcut durumda Bitcoin rallisinin devam etmesi halinde altcoinlere yönelik farklı beklentilerini paylaştı ve dikkatli olunması gerektiği konusunda uyardı.

Analist, altcoinlerin mevcut Bitcoin yükselişini takip edeceği düşüncesinin cazip olduğunu ve muhtemelen bazı güzel yükselişler yaşanabileceğini ancak bunların kısa vadeli olacağını söyledi.

Yaklaşık 6 senedir kripto para piyasasının içinde olduğunu ve defalarca kez bahsettiği durumu yaşadığına değinen analist, Bitcoin ne zaman gerçek bir harekete başlasa altcoinlerin beklenenden daha fazla ezildiğine dikkat çekti.

Kötü deneyimleri doğrultusunda ders çıkardığını ve tutumunu değiştirdiğini söyleyen analist, bu durumun bir noktada değişeceğine parmak bastı:

Altcoinler dolar karşısında iyi görünüyor, bazıları kesinlikler hazır ancak Bitcoin hala çoğundan daha iyi performans gösteriyor. Bu bir noktada değişecek. Genellikle tüm zamanların en yüksek seviyesi aşıldığında (veya hemen ardından) para geride kalanlara akar.

Analist sözlerine ek olarak tüm zamanların en yüksek seviyesine kadar ilginin ve likiditenin Bitcoin özelinde yoğunlaşacağını ve yatırımcıların da buraya odaklanması gerektiği yönünde tavsiyede bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!