Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bitcoin’de Artış İhtimali, Altlara Göre Daha Yüksek

Kripto para sektörü analisti Josh Rager, yaptığı açıklamada lider kripto para birimi Bitcoin’de bir artış yaşanma olasılığının alt koinlere kıyasla daha yüksek olduğunu belirtti. Başarılı isim, yaptığı açıklamada grafik olarak bakıldığında Bitcoin’in; Ethereum, Litecoin ve EOS gibi alt koinlere kıyasla daha güçlü bir duruş sergilediğini belirtirken, yatırımların da buna göre şekil almasının daha doğru olacağını ifade etti.

Rager, yaptığı analizde 4769 dolar seviyesinin Bitcoin için kritik bir destek olduğunu ifade ederken, son dönemde yaşanan artışın da Bitcoin’e olan bakışı daha da olumluya çevirdiğini söyledi. Rager, şöyle konuştu:

”Bitcoin, şu anda iyi durumda ve artış yaşama ihtimali alt koinlere göre daha yüksek. Ben olsam Bitcoin için long pozisyon açardım. Bu son yaşanan artışlarla birlikte 2019 yılı için yeni rekor seviyeler görmemiz mümkün.  Fiyat teknik olarak bakarsak 6300 doların üstüne çıkabilir.”

Rager, daha sonra ise 6300 dolar seviyesinin geçilmesi halinde, kendi kafasındaki senaryoyu da paylaştı. Başarılı isme göre, bu seviyenin geçilmesi durumunda bir geri sekme, yüksek ihtimal dahilinde. Rager, şöyle dedi:

”Bitcoin iyi duruyor, en azından alt koinlere göre çok daha güçlü durumda. Dediğim gibi, 6300 dolara kadar önü açık. Eğer bu yaşanırsa, buradan da kısa bir geri sekme bekliyorum. O sebeple 6300 doların üstüne çıkarsa, ben Bitcoin’deki pozisyonumu short’a çeviririm.”

Bitcoin, şu anda 5472 dolardan kendisine alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment