Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bitcoin’in 5.600 Dolara İnmesi Kripto Para Sektörü İçin İyi Bir Gelişme

Kripto para piyasası Çarşamba günü belki de 2018 yılının en karanlık günlerinden birisini yaşadı ve lider kripto para birimi Bitcoin %10’dan daha fazla düşüş yaşayıp, 12 saat içerisinde 700 dolardan fazla değer kaybı yaşadı. Bir çok kişi endişeye kapılırken, daha önce de kripto para sektörü ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunmuş bir isim, söz konusu değer kaybının sektör için iyi olduğunu ifade etti.

Bitcoin Price Analysis BTC Chart

Ikigai isimli kripto para yönetim firması analistlerinden ve üst düzey yetkililerinden olan Travis Kling, attığı bir tweet ile Bitcoin’in düşüş trendinin ”yatırımcıların bir umutla, gelmeyecek olan shitcoin çantalarına tutunmalarına” bir son vereceğini ve bunun sektör için iyi olduğunu vurguladı.


Bitcoin’in çöküşü piyasanın tamamında hissedildi ve BTC’nin en yakın rakipleri Ethereum, Ripple, EOS, Bitcoin Cash gibi koinler de inanılmaz oranda düşüş yaşadı. Temel olarak Bitcoin’in çöküşü ile birlikte alt koinlerin de çöktüğüne değinen Travis, bu durumun yatırımcıların düşük hacimli kripto para birimlerinden sıçrama yaşayacakları umudunu kesmelerine sebebiyet vereceğini düşünmekte.

Bunun yanı sıra CoinShares’in CSO’su Meltem Demirörs de CNBC kaynağına verdiği demeçte, ”kripto para projelerinin çoğunun, likidite krizi yaşadığına” ve kurumsal yatırımcıların piyasadan çıktığına değindi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment