Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Bitcoin’in Yüzde 1.000 Artış Yaşayacağı Dönemi Açıkladı

Stok akış modelinin de kurucusu olarak bilinen ünlü kripto para analisti Plan B, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada yakın zamanda gerçekleştirdiği Bitcoin fiyat anketinin sonuçlarını duyurdu. PlanB, Bitcoin’in rekor kıracağı ve %1.000 gibi inanılmaz yükseliş yaşayacağı dönemi açıkladı.

Bitcoin Treni Kaçtı Mı?

PlanB, 2011, 2013 ve 2017 yıllarındaki yükselişin bir benzerinin görülebileceğini ve bunun için çok geç olmadığını düşünüyor.

PlanB’nin Twitter üzerinden yaptığı anketin sonuçlarına göre %43’lük bir kesim Bitcoin’in 2021 yılının Aralık ayından önce 55.000 dolar üzerine çıkmayacağını düşünüyor. PlanB’nin takipçilerinin %43’ü ise  Bitcoin arzının ve günlük olarak kazılan BTC miktarının aynı kalacağını düşünüyor.

PlanB, Stok Akış modeline dayanarak bunun mümkün olmadığını ve her geçen yıl BTC arzı ile talebi arasında büyük bir değişim yaşandığını düşünmekte. Bitcoin’in mevcut blok ödülü yarılanmasından sora klasik gidişatını değiştireceğini düşünen analist, fiyatın 2020 ile 2024 yılları arasında %1.000 gibi rekor artış yaşayacağını vurgulamakta.

Analist BTC fiyatının yakın vadede 190.000 dolara kadar yükselmesini bekliyor ve mevcut fiyatların fırsat olduğunu vurgulamakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment