Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Bu Ay İzlenmesi Gereken 5 Altkoini Açıkladı

Ünlü analist altkoin piyasasındaki gelişmeleri yorumladı ve bu ay takip edilmesi gereken 5 kripto parayı sıraladı. Crypto Michael’ın yorumlarına göre bu 5 altkoin önümüzdeki günlerde iyi bir çıkış yakalayabilir…

Sosyal medyada Michael van de Poppe olarak tanıdığımız Crypto Michael, altkoin takipçilerinin ilgisini çekebilecek yeni bir liste hazırladı. Kripto para piyasasının toplam değeri 360 milyar doları aşmışken altkoin piyasası da bir hayli canlandı ve birçok altkoin değer kazanmaya başladı. Crypto Michael da önümüzdeki günlerde değer kazanması mümkün olan 5 altkoini sıraladı.

Band Protocol (BAND)

Band Protocol’ün son zamanların parlayan yıldızı olduğunu söylesek yanılmış olmayız. Chainlink’in rakibi olarak gösterilen BAND, tıpkı LINK gibi inanılmaz bir grafik çizdi ve son 1 ay içerisinde çok ciddi bir büyüme yaşadı. Bundan 1 ay öncesine kadar 1-1.50$ bandında olan BAND fiyatı şu anda neredeyse 14 dolar. BAND böylece yatırımcılara neredeyse 8 kat kazanç sağlamış oldu.

BAND’in son 1 ay içerisinde bu kadar yükselmiş olması elbette ilgi çekici. Fakat bu aynı zamanda bu noktada BAND almanın pek mantıklı olmadığı anlamına geliyor. Hatta Crypto Michael’a göre bu noktadan BAND almaktansa “o parayı gidip bir hayır kurumuna bağışlamak” daha iyi olur.

Fakat Crypto Michael BAND piyasasının oldukça volatil olduğunu ve BAND ile işlem yapılabileceğini düşünüyor. Fakat bunu söylerken BAND’i ancak 0.00028 satoshi seviyesine iniş yaparsa alacağını, o noktadan sonra da 0.00068 satoshi seviyesine kadar tutacağını belirtiyor.

Crypto Michael’ın BAND grafiği, Kaynak

Harmony (ONE)

Band Protocol kadar olmasa da Harmony de oldukça iyi bir ay geçirdi. Son haftalarda yaşanan gelişmelerin ardından piyasa değerini 68.4 milyon dolara çıkaran ONE’ın fiyatı da 0.00977229 dolar seviyesine çıktı. ONE bu şekilde yatırımcılara son 1 ay içerisinde %60 oranında kazanç sağladı.

Crypto Michael, ONE’ın 0.00000069 satoshi seviyesindeki direnişi kırdığını ve bu noktanın artık bir destek seviyesi haline geldiğini açıkladı. Bunun ONE için bullish bir gelişme olduğunu söyleyen Michael, ONE’ın ilerleyen süreçte değer kazanmaya devam edebileceğini düşünüyor.

Crypto Michael’ın Harmony grafiği

Troy (TROY)

Band Protocol, Harmony gibi altkoinlere kıyasla oldukça küçük kalan TROY da son zamanlarda dikkat çekmeye başladı. Henüz sadece 12 milyon dolarlık piyasa değeri bulunan TROY hızla büyümeye devam ediyor. 0.00644835 dolardan işlem gören TROY son 1 ay içerisinde %70’den fazla değer kazandı.

TROY da tıpkı ONE gibi önündeki direniş noktasını kırmayı başardı ve bu nokta artık bir destek seviyesi haline geldi. Eğer TROY 0.00000047 satoshi seviyesindeki destek noktasında tutunmayı başarabilirse bir sonraki hedef 0.00000100 satoshi olabilir.

Crypto Michael’ın TROY grafiği

Decentraland (MANA)

Decentraland son haftalara damgasını vuran altkoinlerden biri oldu. 143 milyon dolarlık bir piyasası bulunan MANA, 0.108999 dolara kadar çıkarak birçok yatırımcının yüzünü güldürdü. Bundan 1 ay önceki halini aratmayan MANA, bu süreç içerisinde yatırımcılara %180 oranında kazanç sağladı.

MANA’nın aylar sonra yeni bir direniş noktasına geldiğini söyleyen Michael, MANA’nın temellerinin sağlam olduğunu düşünüyor. Onun görüşlerine göre MANA 0.00000679 satoshi seviyesinin üstünde kalabilirse yukarıya doğru yeni bir sıçrama gösterebilir.

Crypto Michael’ın MANA grafiği

Algorand (ALGO)

En büyük altkoinlerden biri olan ALGO Türkiye’de de sıkı bir destekçi kitlesine sahip. ALGO’nun piyasa değeri diğer altkoinlere kıyasla daha fazla olduğu için ALGO fiyatını harekete geçirmek daha zor olabiliyor. Fakat ALGO yatırımcıları son haftalarda yaşanan gelişmelerin ardından paralarını 1 ayda neredeyse iki katına çıkarmayı başardılar.

ALGO’nun 100 ve 200 günlük hareketli ortalama seviyelerini geçtiğini söyleyen Michael, ALGO’yu da yakından takip ettiğini açıkladı. ALGO’da trade yapmak için 0.00003000-0.00003300 satoshi aralığını bekleyeceğini söyleyen Michael, ALGO fiyatındaki bir sonraki hedefin 0.005500 satoshi seviyesi olabileceğini düşünüyor.

Crypto Michael’ın ALGO grafiği
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment