Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist, Ethereum’un Rallisi İçin Aşılması Gereken Seviyeyi Açıkladı

Önde gelen kripto para analistlerinden Michael van de Poppe, geçtiğimiz günlerde çektiği bir videoda toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum‘un asıl yükselişinin ne zaman ve nasıl başlayacağını açıkladı.

Ethereum Yükselişi Hayal Mi?

Poppe, Ethereum’un 1.400 dolar seviyelerindeki tüm zamanların rekorundan sonra hala düşüşte olmasının anormal olduğunu ifade ettikten sonra teknik analize göre gördüğü yorumu takipçileri ile paylaştı.

,

Poppe, yayınladığı videosunda Ethereum’un şu an için yeni bir boğa piyasasına hazırlandığını ve boğa döngüsüne girmesinin an meselesi olduğunu belirtti. 2018 yılındaki düşüşünden beri ayı döneminde olduğumuzu ifade eden Poppe,  mevcut sinyallerin önümüzdeki yıllar için yükselişe işaret ettiğini vurguladı.

Analiste göre ETH/USD fiyatının 330 doların üstüne çıkması, boğa piyasasını başlatabilir. ETH’nin bu seviyeye 290 dolardan sonra çıkmaya başlayacağını ifade eden Poppe, yeni boğa döneminin ancak bu noktadan sonra mümkün olacağını ve zaman aralığı olarak yılın sonunu görebileceğimizi ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment