Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Nicholas Merten Yatırımcıları Uyardı: BNB Çöküşün Eşiğinde!

Youtuber ve kripto para analisti Nicholas Merten, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yerel token’ı BNB’nin bir çöküşün eşiğinde olduğunu söyledi ve yatırımcıları uyardı.

Nicholas Merten yakın tarihli bir YouTube içeriğinde, kripto para piyasası ve global piyasalar hakkında yorumlarda bulunurken yatırımcılara BNB için uyarıda bulundu. Geçtiğimiz boğa döngüsünün öncü ismi BNB hakkında konuşan analist, diğer altcoinlere kıyasla daha iyi durumda olan BNB’nin buna rağmen bir çöküşün eşiğinde olduğunu söyledi.

Kripto para üzerindeki yaşanan durgun fiyat hareketliliğini son zamanlarda Binance’i çevreleyen FUD haberleri ile ilişkilendiren Merten, grafiklere bakıldığında BNB’nin “uçurumdan düşmeye hazır” göründüğünü söyledi.

2021 ve 2022 boyunca en güçlü oyunculardan biri olan BNB’nin aylık ya da haftalık verilerine bir göz atın. Berbat görünüyor. Burada bir uçurumdan düşmeye hazır gibi görünüyor.

Fiyat konusunda negatif düşünen Merten bununla birlikte Binance’in borsa olarak güvenilirliği konusunda endişe duymadığını dile getirdi. Ortada dolanan kötü haberlerin anlamsız ve abartılı olduğunu ifadelerine ekleyen analist, Binance’in de Coinbase gibi güvenilir olduğunu ifade etti.

Binance’in birçok açıdan Coinbase ile aynı seviyede olduğunu düşünüyorum. Neredeyse Coinbase, Kraken seviyesindeki borsalar gibi, her zaman yüksek derecede güven duyabileceğiniz gerçekten iyi borsalar klasmanına uyuyor.

Öte yandan Merten, geleneksel hisse senedi piyasalarındaki düşüş ivmesinin kripto paralar üzerinde baskı yarattığı konusunda uyardı. 2008 yılında yaşanan finansal buhrana benzer bir senaryonun yaşanabileceğini belirten analist, kripto paralarla korelasyon halinde bulunun S&P 500‘ün de büyük bir düşüşe hazır olduğunu açıklamasına ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!