Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Yorumladı: Bitcoin Büyük Bir Ralli Görecek mi?

Ünlü analist Josh Rager, Bitcoin (BTC) fiyatı için ralli sinyalleri gördüğünü açıkladı. Rager, Bitcoin’in bir önceki aydan daha yüksek seviyede kapanış yaptığı zamanlarda %700-1000 oranında bir yükseliş trendinin beraberinde geldiğini söyleyerek kasım ayını işaret etti.

Bitcoin analizleriyle tanınan Josh Rager, BTC fiyatında görülebilecek bir ralli için kasım ayını işaret etti. Rager, kasım ayının bir önceki yüksek fiyat seviyesinin kırıldığı ilk kapanış ayı olabileceğini ve bunun da tarihsel olarak kripto para piyasası için büyük bir yükselişin işareti olacağını dile getirdi.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1326048685080391680

Bazı uzmanlardan da bullish yorumları geldi

Bison Trails’den Elias Simos, Bitcoin aktif adres sayısının bu hafta içerisinde son birkaç yılın en yüksek seviyesine çıktığını söyledi. Simos, görülen bu değerin Ocak 2018’deki Bitcoin balonunda görülen seviyelerde olduğunu ifade ederek aktif adres sayısının Bitcoin tarihinin son 1.5 ayında 1 milyonun üzerinde bulunduğunu aktardı.

Kripto trader Scott Melker, bilinen ismiyle “The Wolf of All Streets”, Twitter üzerinde Bitcoin’in yükselişiyle ilgili daha farklı bir paylaşım yaptı. Melker, Bitcoin’in en yoğun bullish dönemlerinde %30’un üzerinde düzeltme gördüğünü hatırlattı. Ardından her bir geri çekilmenin trend yönünün değişmesi olarak değil, dip seviyeden satın alma fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Konsolidasyon beklentisi de var

Coindesk’e konuşan Swissquote Bankası Dijital Varlıklar Bölümü Başkanı Chris Thomas, yeni yıldan önce Bitcoin’in konsolidasyon görerek biraz nefes almasının olası olduğunu söyledi. Thomas, zayıflayan ABD dolarının ve ABD’deki siyasi belirsizliğin Bitcoin fiyatını uzun vadede yükselteceğini de dile getirdi.

Haberde, analist Joel Kruger’in Bitcoin yorumuna da yer verildi. Analist, “Bitcoin, 14 bin dolarlık kritik direnç noktasından yükselerek overbought bölgeye girdi. Bu da bir düzeltme ve konsolidasyon görülebileceğinin bir işareti.” dedi ve Bitcoin’in 2021’de daha büyük artış yaşamadan önce 20 bin doların üzerine çıkmasının beklenmesi gerektiğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!