Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analiste Göre Bitcoin Bu Nedenle Yükselecek: Fiyat Hedefi Verdi!

Twitter fenomeni ve kripto para analisti Altcoin Sherpa, Bitcoin’in (BTC) 36 bin dolara doğru ciddi bir yükseliş için hazır olduğunu öne sürdü.

Altcoin Sherpa yakın tarihli bir paylaşımında Bitcoin’in ciddi bir yükseliş yaşayacağına dair dikkat çeken analizini paylaştı. Bitcoin fiyat hedefi için 36 bin doları işaretleyen Sherpa, bu tezine gerekçe olarak Bitcoin CME vadelileri grafiğinde bulunan büyük fiyat boşluğuna (gap) işaret etti:

BTC: Hedef 36 bin dolar.

Resim

Altcoin Sherpa tahmininde haklı çıkarsa Bitcoin mevcut 28.000 dolarlık fiyattan yaklaşık %30’luk bir yükseliş yaşayacak.

Analist ayrıca Bitcoin’in son haftalardaki yükselişini de 28 bin dolar civarındaki bir diğer fiyat boşluğu ile ilişkilendirdi. Analistin işaret ettiği 36 bin dolar bandındaki fiyat boşluğu, Ağustos 2021 ve Haziran 2022 olmak üzere iki farklı tarihte meydana geldi. Herhangi bir finansal enstrüman genellikle fiyat boşluklarını doldurma eğiliminde olsa da bu veri yatırım için tek başına yeterli olamayabilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,3 yükseliş sergileyen Bitcoin, haberin kaleme alındığı sıralarda 28.290 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!