Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX Bir İlke İmza Attı: Türünün Tek Örneği Web3 Cüzdanı Yayında!

Popüler kripto para borsası OKX, kripto para cüzdanına getirdiği yükseltmeyle birlikte dünyanın ilk özel anahtarsız Web3 cüzdanını kullanıma açtı.

OKX 4 Nisan tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, mevcut cüzdanlarına getirdiği güncelleme ile beraber dünyanın ilk özel anahtarsız kripto para cüzdanlarını piyasaya sürdüğünü duyurdu. Borsa, OKX Wallet’ın çok taraflı hesaplama (MPC) teknolojisiyle çalışan dünyanın ilk kripto para cüzdanı olduğunu belirtirken cüzdanın 37 blockchain’i destekleyeceğini söyledi.

OKX, yeni cüzdanlarının özel anahtar barındırmadığını bunun yerine mevcut anahtarının bir cihaz, bir bulut yedeği ve OKX hesabında olmak üzere üç parçaya ayrıldığını belirtti.

Borsa, acil bir durum sırasında cüzdan sahibinin varlıklarını kurtarmak için üç parçadan en az ikisine sahip olması gerektiğini ifade etti. Bu yeni güvenlik yönteminin, acil durumlarda kullanıcıların OKX müdahalesine ihtiyaç duymadan varlıklarını korumasını sağlayacağı söylenildi.

OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique, mevcut teknoloji yükseltmesi ile beraber kullanıcılara hızlı ve güvenli bir kullanım deneyimi sunduklarını belirtti.

OKX Web3 Ürün Başkanı Nate Zou konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

Web3 felsefesi kullanıcıları kendi finansal varlıklarının kontrolünü kendi ellerine alması anlamına geliyor. Ancak kullanıcıların varlıkları üzerinden artan kontrolü beraberinde güvenlik konusunda onlara daha fazla sorumluluk yüklüyor. Amacımız yeni teknolojimizle web3 ekosistemini demokratikleştirmek ve kripto para teknolojisinin potansiyelinden herkesin yararlanabilmesini sağlamak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!