Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Parlayan Kripto Para Borsasına Sektörün Önde Gelen İsminden 10 Milyon Yatırım

Son günlerin parlayan kripto para borsası Bitget, ABD merkezli kripto yatırım şirketi Dragonfly Capital’dan 10 milyon dolarlık stratejik yatırım aldı.

Dragonfly Capital 4 Nisan tarihinde yaptığı basın açıklamasında, Bitget’e 3 milyar dolar değerleme ile 10 milyon dolarlık yatırımda bulunduğunu duyurdu.

Sektörün önde gelen aktörlerinden Dragonfly Capital’ın son günlerde yaptığı ciddi hamleler ile sıkça gündeme gelen Bitget‘e yönelik bu yatırımı, borsanın kısa bir süre önce Asya’nın en büyük merkeziyetsiz kripto para cüzdanı BitKeep’e 30 milyon dolar yatırım yapmasının hemen ardından geldi.

Bitget söz konusu 10 milyon dolarlık yeni fonu, spot işlem ürünlerinde büyümeye devam etmek ve daha nitelikli launchpad projelerinin desteklenmesini sağlamak için kullanılacağını açıkladı.

Bitget Genel Müdürü Gracy Chen konu hakkındaki açıklamasında, yatırımın kitlesel olarak kripto para entegrasyonu sağlayacak “küresel girişimler” için kullanılacağını ifade etti:

Dragonfly ortaklığından bize nakit girişinden daha fazla fayda sağlayacak olan şey onların kripto bilgisi ve içgörüleri. Birlikte daha fazla büyüme fırsatı keşfedebilecek ve sektörümüzün sürdürülebilir şekilde genişlemesine katkıda bulunabileceğiz.

CoinGecko verilerine göre dünyanın en yüksek hacme sahip 5. türev kripto para borsası olarak konumlanan Bitget, son 24 saatlik zaman diliminde 7,76 milyar dolarlık hacme ev sahipliği yaptı.

Dragonfly Capital, geçtiğimiz yılın nisan ayında yeni kripto para fonu için 650 milyon dolarlık gündemi sarsan bir yatırım almıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!